Tableau Mobile 2023.306.7005

1463996

Med en ny och förbättrad responsiv design är det nu enklare än någonsin att visa dina data. Tableau Server måste vara på 2023.1-nivå eller högre för att få den här nya funktionen.

1452105

Dark Mode är nu tillgängligt.

Administratörer kan nu aktivera ytterligare säkerhetspolicyer på servern för att göra Tableau Mobile ännu säkrare med "förhindra bifoga felsökare" och "max offline" (ange det maximala antalet dagar offline utan en policyuppdatering). Den här nya funktionen kräver att Tableau Server är på 2023.1-nivå eller högre.

1429440

Administratörer kan nu skydda känsligt dataläckage genom att inaktivera kopiera och klistra in.

Releasedatum

Tis, 07 Mars, 2023