Tableau Advanced Management 2022.1.19

Vi rekommenderar att du anvÀnder den senaste underhÄllsversionen, som innehÄller ytterligare korrigeringar.

Download Tableau Advanced Management 2022.1.19 Ladda ner den senaste versionen (rekommenderas)

Ladda ned frÄn en dator

Tableau Advanced Management Àr inte tillgÀnglig för mobila enheter. Logga in frÄn en dator om du vill ladda ned den.

Efter maj 2023 publiceras inte lÀngre ÄtgÀrdade fel hÀr. De visas istÀllet pÄ https://issues.salesforce.com.

HĂ€mta filer

Har du redan ett konto pÄ Tableau.com?

Logga in för att ladda ned dina filer

Logga in nu

IngÄr med ditt konto pÄ tableau.com

De senaste produktuppdateringarna

Åtkomst till personanpassat innehĂ„ll

Åtkomst till lĂ„st innehĂ„ll med ett enda klick

Du hittar mer information pÄ din My Tableau-sida

Skapa, Àndra och dela visualiseringar i molnet.

Förbered, anslut och hantera din data var som helst.

Analysera tillsammans med ditt team.

Inkluderar Prep Builder och Data Management.

Behöver du ett konto?

Ladda ned dina filer genom att skapa ett konto för Tableau.com med formulÀret nedan. Du fÄr Àven Ätkomst med ett klick till allt frÄn lÄst innehÄll pÄ hela webbplatsen och framtida produktuppdateringar till anpassade erbjudanden som Tableau Blueprint-utvÀrderingen och mycket mer.

Byggenummer

TSIG 20221.23.1012.1130

Releasedatum

Ons, 25 Oktober, 2023